Project Talent in Balans

Ben je ontslagen, ziek of dreigt ontslag? In veel cao’s kan je aanspraak maken op een loopbaantraject.

Bij een re-integratie of outplacementtraject trekken we 6 tot 9 maanden intensief op met jou of met je ontslagen werknemer. Voor Talent in Balans hebben we meerdere trajecten begeleid.

Naast persoonlijkheids-, competentie- en waardenonderzoeken,  is er ook volop aandacht voor sollicitatievaardigheden en voor netwerken, het nieuwe solliciteren. Het resultaat van een outplacementtraject is een persoonsprofiel dat antwoord geeft op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik,  een zoekprofiel rondom waar pas ik. En in de meeste gevallen resulteerde dit ook in een nieuwe, passende job!

Ook doen we assessments in 1 dag voor Talent in Balans. Door middel van onderzoeken en interviews geven we onderbouwd advies of een kandidaat geschikt is voor een functie met eventuele ontwikkelpunten. De assessments worden ingezet voor selectie,  ontwikkeling of loopbaan.

www.talentinbalans.nu