Gratis workshop ‘Geloven in je Loopbaan’

De arbeidsmarkt trekt weer aan, maar is dit ook het moment om te switchen van baan? En, hoe vind je die baan? Rainbow geeft regelmatig namens Fluger Gouda een gratis workshop voor ieder die – om wat voor reden dan ook – op zoek is naar ander werk. Tijdens deze workshop krijg je loopbaantips en maak je kennis met de loopbaanmetaforen van Fluger. Je wordt actief betrokken bij de verschillende onderdelen.

De plaatsen en data van gratis informatieve kennismakingsbijeenkomsten in het land staan op de website www.fluger.nl.

Jan Willem Gunnink: “Fluger verwijst naar het vaantje in de mast van een zeilboot dat helpt om een vaarrichting uit te stippelen. Fluger helpt richting te vinden in je loopbaan. Onderdeel hierbij is het ontdekken hoe de wind staat in jouw leven en op de arbeidsmarkt. Vervolgens kun je je koers daarop aanpassen en je richting bepalen”.

Zo wil Fluger doelgericht loopbaancoaching geven aan mensen die om wat voor reden dan ook op zoek zijn naar ander werk. Het bureau heeft een methodiek ontwikkeld die in de praktijk van de afgelopen jaren succesvol is gebleken. Hierin werkt zij met nautische metaforen zoals roeien, kanoën, zeilen en loodsen. Nieuwsgierig hoe dat werkt? In de gratis workshop ontrafel je de metaforen en ga je aan de slag met een deel van je eigen loopbaanvraag.

Goudse loopbaancoach Ilse de Lange: “Wij kiezen voor een persoonlijke, toekomstgerichte en positieve benadering. Werkzoekenden krijgen individuele begeleiding in hun zoektocht naar een vervolg op hun loopbaan. Kenmerkend daarbij is dat gewerkt wordt vanuit een samenhangende visie op het leven. Vanuit passie, capaciteiten en vaardigheden, maar ook houden we rekening met je levensovertuiging of waarden in je ontdekkingstocht naar de beste volgende stap op de arbeidsmarkt”.

Fluger heeft haar hoofdvestiging in Eemnes. Sinds begin 2009 is Ilse de Lange werkzaam vanuit Gouda als freelancer vanuit Rainbow.

Wat? Gratis workshop ‘Geloven in je loopbaan’

Voor wie? Iedereen die om wat voor reden dan ook op zoek is naar ander werk (max. 10 deelnemers)