Project Jongerenwebsite MoneyFit

Hoe bereik je jongeren die geldvragen hebben? Er zijn al heel veel websites op dit gebied. Rainbow mocht als projectleider meewerken en -denken bij het ontwikkelen van een unieke website voor en door jongeren rondom geldvragen. De website MoneyFit bevat aantrekkelijke, korte, inhoudelijke berichtjes over de thema’s: geld verdienen, wonen, studeren, geld besparen en werken. Op de site staan ook interviews met jongeren waarin zij vertellen hoe zij met geld omgaan. Op die manier kunnen jongeren zelf hun eigen keuzes maken: wat zou ik doen in deze situatie?

Door middel van een bijbehorende chatfunctie van deze website kan een jongere laagdrempelig en anoniem zijn of haar geldvragen stellen of geldzorgen delen. Ook is het mogelijk om een jongerenmaatje te koppelen aan de jongere. Het maatje helpt om weer grip op geld te krijgen en schulden te voorkomen of op te lossen.

http://www.moneyfit.nl