OVER ONS

De regenboog in onze naam staat voor hoop en perspectief voor mensen en organisaties in hun ontwikkeling. Dit uiten wij door een deel van onze winst te doneren aan Child's Destiny of Hope, waar aandacht is voor de ontwikkeling van en een hoopvolle toekomst voor (kans)arme kinderen in Oeganda.

Sinds 2009 staat Rainbow Advies Training en Coaching voor je klaar. Trainer en coach Ilse de Lange stond aan de wieg. Inmiddels werkt Rainbow met een netwerk van professionele en enthousiaste specialisten, coaches en trainers die naar behoefte en op maat ingezet kunnen worden.

Jou(w organisatie) kunnen we ondersteunen  met:

Bij coaching helpen we  je ontdekken wie je bent en wat je goed kunt. Waar je voor wilt staan in dit leven en waar je voor wilt gaan. Welke belemmeringen je ervaart en hoe je daar mee kunt omgaan. Zo maak jij voortaan keuzes die bij jou passen. Ook teamcoaching is mogelijk.

In onze trainingen nemen we je op een activerende manier mee naar het werkveld waar je voor opgeleid wordt. De beleefwereld van de mensen met wie je werkt of omgaat is een belangrijk onderdeel hierbij. Daardoor heeft de training impact op jou èn op je omgeving.

In ons advieswerk duiken we eerst in jouw organisatie of vraagstuk om vervolgens inhoudelijk mee te denken en te schrijven of ontwerpen (trainingsmodule, website content, handboeken, e-learnings) en eventueel te trainen.

 

Lees hier meer over projecten bij o.a. SchuldHulpMaatje, Career Direct, Edufit en Fluger.

Kortom: wij helpen jou of jouw organisatie persoonlijk en inhoudelijk te groeien en ontwikkelen. Kom eens vrijblijvend kennismaken!

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

We vertellen je graag meer over onze dienstverlening.