Project Oeganda Child’s Destiny of Hope

Rainbow is geraakt door het verhaal van Tim en Wilma, die sinds 2007 wonen en werken in het afgelegen Chawolo in Oeganda. Zij hebben een waterbron laten slaan zodat het hele dorp schoon en gezond drinkwater heeft. (Kans)arme kinderen krijgen onderdak, kwaliteitsonderwijs, aandacht en kansen voor een hoopvolle toekomst. Child’s Destiny of Hope (www.cdhope.org) is met haar Generation of Hope school uitgeroepen tot beste school van de regio.

Op twee manieren is Rainbow betrokken bij deze stichting: in tijd en geld. Rainbow is 10 jaar lang als vrijwilliger betrokken geweest bij het koppelen van kinderen aan sponsorouders. Er zijn geen betaalde krachten in dienst van de stichting, wat betekent dat alle inkomsten ten goede komen aan het project in Oeganda. Sinds de oprichting doneert Rainbow een deel van de winst naar dit project in Oeganda.

20161107_132055 waterbron