Project Fluger

Soms verlaat je de vaste (werk)grond onder je voeten en stap je een boot in, op weg naar nog onbekende bestemming op de arbeidsmarkt. Rainbow gebruikt de Fluger-methode bij loopbaanveranderingen. Aan de hand van een nautische metafoor starten we met roeien om vervolgens te kanoën, zeilen en tenslotte een nieuwe haven in te loodsen.

Ben je ontslagen, ziek of dreigt ontslag? In veel cao’s kan je aanspraak maken op een loopbaantraject.

Bij een re-integratie of outplacementtraject trekken we 6 tot 9 maanden intensief op met jou of met je ontslagen werknemer. Voor Fluger hebben we meerdere trajecten begeleid.

Naast persoonlijkheids-, competentie- en waardenonderzoeken,  is er ook volop aandacht voor sollicitatievaardigheden en voor netwerken, het nieuwe solliciteren. Het resultaat van een outplacementtraject is een persoonsprofiel dat antwoord geeft op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik,  een zoekprofiel rondom waar pas ik. En in de meeste gevallen resulteerde dit ook in een nieuwe, passende job!

Nieuwsgierig naar de nautische metafoor? Vraag om een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

20161115_210833